A-Film
  NL | FR
A-Film

PERSBERICHT - DE SURPRISE MET GEORGINA VERBAAN EN JEROEN VAN KONINGSBRUGGE IS SUCCESVOL VIA CROWDFUNDING GEFINANCIERD

Begin dit jaar startte A-Film Benelux een crowdfundingcampagne op financieringsplatform Symbid voor De Surprise, de nieuwe film van Oscarwinnaar Mike van Diem. We zijn trots te melden dat deze campagne inmiddels succesvol is afgesloten. Het streefbedrag van €75.000 is door veel enthousiaste investeerders gefinancierd.

Over de Film

De Surprise is de verrassende romantische komedie van Oscarwinnaar Mike van Diem met in de hoofdrollen Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan.

Multimiljonair Jacob (Jeroen van Koningsbrugge) wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne (Georgina Verbaan).  Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo makkelijk...

Toekomstige projecten

Afgelopen jaar sloten A-Film Benelux en Symbid een exclusieve overeenkomst voor het crowdfunden van films. Na het succes van De Surprise gaan er meerdere crowdfundingcampagnes namens A-Film Benelux komen. Directielid A-Film Benelux Coen Michielsen hierover: ”We hebben bewust gekozen om films te financieren via crowdfunding, omdat het een grotere betrokkenheid bij het publiek creëert. We verwachten dat degenen die investeren actief over de film gaan praten zodat meer mensen dan normaal uit zullen kijken naar de film.”
Niet alleen Nederlandse films gaan via crowdfunding gefinancierd worden. Er zal ook worden gekeken naar de mogelijkheid om de Nederlandse release van Hollywoodfilms door middel van crowdfunding mogelijk te maken.

26-03-2015
A-Film Distributie
A-Film
Delen |

2015 A-Film Distributie


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen