A-Film
  NL | FR
A-Film

Sanne Langelaar, Marly van der Velden en Frank Lammers spelen rollen in de bioscoopfilm SNEEKWEEK

Van de makers van VERLIEFD OP IBIZA, TOSCAANSE BRUILOFT en MICHIEL DE RUYTER

RODE LOPER MIDDEN OP HET SNEEKERMEER VOOR DE SPECTACULAIRE CASTPRESENTATIE - De volledige cast met veel bekende sterren en verrassende nieuwkomers wordt 8 juli in Sneek gepresenteerd.

Op woensdag 8 juli wordt de rode loper uitgerold midden op het Sneekermeer voor de cast van de film SNEEKWEEK. De volledige cast van de film wordt die dag bekend gemaakt. Sanne Langelaar zal over de rode loper schrijden, ditmaal niet geflankeerd door Frank Lammers, die overigens wel een kleine rol in de film heeft, evenals Marly van der Velden. Marly en Frank zijn deze dag niet van de partij.  De overige acteurs, bekende sterren, verrassende nieuwkomers en populaire vloggers, worden deze dag op unieke wijze aan de Nederlandse pers voorgesteld. De Friese presentator Joey Hereman zal de presentatie verzorgen.

In augustus, tijdens de Sneekweek, starten de opnames van de broeierige sexy bioscoopfilm SNEEKWEEK. De film wordt geregisseerd door Martijn Heijne, die in 2011 succesvol afstudeerde aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam. De film speelt zich af in de arena van de Sneekweek, het watersportevenement dat dit jaar van 1 t/m 6 augustus voor de 80ste keer in het Friese Sneek plaatsvindt en honderdduizenden bezoekers trekt.

De film wordt vanuit het productiehuis Farmhouse Film geproduceerd door Klaas de Jong met Bernard Tulp als gedelegeerd producent. Eerder werkten zij succesvol samen bij de films Michiel de Ruyter, Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Ibiza. Het scenario is van Alex van Galen met voorontwikkeling van Lars Boom. Samen schreven ze ook het scenario van Michiel de Ruyter. De verwachte bioscooprelease is voorjaar 2016. De film wordt gedistribueerd door A-Film Benelux.

Met deze film maakt Martijn Heijne als regisseur zijn speelfilmdebuut. Na zijn afstuderen deed hij veel ervaring op vanuit zijn bedrijf Visionary Productions als regisseur van commercials,  het regisseren van TV-series zoals Love Hurts en Lesbos, als second unit director van Johan Nijenhuis bij de film Bennie Stout en als assistent van Roel Reiné bij zijn Amerikaanse film Death Race Inferno. Met zijn zeer uiteenlopende kwaliteiten en eigen stijl is hij de aangewezen persoon voor dit specifieke genre, dat met name in Amerika zeer populair is.

Korte synopsis SNEEKWEEK

De sexy thriller/komedie van het jaar!

Zes bevriende studenten -3 meiden, 3 jongens- komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva  onverwachte bijwerkingen vertonen, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie...

Houd onze social media in de gaten voor het laatste SNEEKWEEK nieuws: Facebook: www.facebook.com/sneekweekdefilm
Instagram: www.instagram.com/sneekweekdefilm
Twittter: www.twitter.com/sneekweekdefilm

01-07-2015
A-Film Distributie
A-Film

> SNEEKWEEK

Delen |

Filmpagina
poster Sneekweek
Sneekweek

Gerelateerd nieuws:

2015 A-Film Distributie


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen