A-Film
 
packshot De Overgave (DVD)
Synopsis Overgave, De (DVD)
De Overgave is een romantisch erotische speelfilm gebaseerd op de roman De overgave van Floor van Renee van Amstel.

Het onstuimige liefdesverhaal van de jonge zangeres Eva en de gelouterde acteur Tim, die samen hun grenzen opzoeken… en er voorbij gaan. Hoe ver ga jij in de liefde ….

Eva is een leuke eigenzinnige jonge vrouw. Ze werkt in een café en haar droom is zangeres worden. Op een dag vraagt de beroemde acteur Tim of ze samen met hem de hoofdrol wil spelen in een film. Er is nog geen script, alleen het boek De Overgave Van Floor. Wil ze samen met hem kijken hoe ze samen de twee personages in het boek zouden kunnen gaan spelen? Dat is het begin van hun onstuimige relatie, waarbij ze steeds verder op zoek gaan naar hun eigen fantasie, verleiding en over hun grenzen gaan… Uiteindelijk leidt het tot een verrassend einde, waarin Eva eindelijk het geheim van het “Fifty shades mysterie” ontdekt, want waarom hebben zoveel Nederlandse vrouwen afgelopen jaar de Fifty Shades gekocht….?


In de film lopen 'werkelijkheid' en het verhaal van het boek op een bijzondere manier door elkaar, om uiteindelijk op verrassende wijze samen te vallen.
Met Rick Engelkes (“Verliefd op Ibiza”), Dave Mantel (“GTST”, “Spijt”), Carly Wijs (“Divorce”), Ellen ten Damme (“Circus Stiletto”), Melody Klaver (“Oorlogswinter”), Dave Roelvink (“Sterren springen”), Kees Boot (“Hartenstraat”), Richard Kemper (Veldhuis & Kemper), Victoria Koblenko (“Van God Los”, “Feuten”), Ewout Rischen (Alguien Mas) en de debutante Sheena Tchai.Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen