A-Film
promo Kick-Ass
 
poster Kick-Ass
Synopsis Kick-Ass
“Kick-Ass” is een superhelden-actie comedy met een gewelddadige twist.

“Kick-Ass” gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: ‘Kick-Ass’. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: ‘Kick-Ass’ heeft absoluut geen superkrachten.

In de hoofdrollen: Aaron Johnson als ’Kick-Ass’, Superbad acteur Christopher Mintz-Plasse als ‘Red Mist’, Nicolas Cage in Batman outfit als ‘Big Daddy’ en Chloe Moretz als ‘Hitgirl‘. De Britse regisseur Matthew Vaughn produceerde eerder films zoals: “Snatch” en “Lock Stock…”. De productie van “Kick-Ass” is deels in handen van Brad Pitt via zijn productiemaatschappij Plan B.

De stripheld Kick-Ass is in het leven geroepen door de schrijver Mark Millar en de legendarische tekenaar John Romnita Jr. (zoon van de bedenker van Spiderman). “Kick-Ass” laat zien wat er met je gebeurt als je écht een superheld probeert te zijn….