A-Film
  NL | FR
A-Film

Onthulling cast thriller/komedie SNEEKWEEK

RODE LOPER MIDDEN OP HET SNEEKERMEER VOOR DE SPECTACULAIRE CASTPRESENTATIE - De volledige cast met veel bekende sterren en verrassende nieuwkomers is vandaag in Sneek gepresenteerd

Midden op het Sneekermeer is de cast van de sexy thriller/komedie SNEEKWEEK bekendgemaakt. Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, Kimberley Klaver, David Lucieer, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Ferry Doedens, Marly van der Velden en de populaire vlogger Rutger Vink spelen de rollen in de spannende film onder regie van Martijn Heijne. De bekende Friese DJ en host Joey Hereman deed de presentatie.  

De opnames starten tijdens de Sneekweek, die van 1 t/m 6 augustus 2015 voor de 80ste keer in Sneek plaatsvindt. De film SNEEKWEEK zal begin 2016 in de bioscopen te zien zijn.

Synopsis:

De sexy thriller/komedie van het jaar!

Zes bevriende jongeren, 3 meiden en  3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…

Voor Martijn Heijne is SNEEKWEEK zijn speelfilm-regiedebuut. Na zijn afstuderen in 2011 aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam deed hij veel ervaring op vanuit zijn bedrijf Visionary Productions als regisseur van commercials, het regisseren van TV-series zoals Love Hurts en Lesbos, als second unit director van Johan Nijenhuis bij de film Bennie Stout en als assistent van Roel Reiné bij onder andere zijn Amerikaanse film Death Race Inferno.
Met zijn zeer uiteenlopende kwaliteiten en eigen stijl is hij de aangewezen persoon voor dit specifieke genre, dat met name in Amerika zeer populair is.

SNEEKWEEK is een productie van Klaas de Jong vanuit
Farmhouse TV en Film B.V. en in coproductie met Marmalade Films (BE). Gedelegeerd producent is Bernard Tulp en het scenario is geschreven door Alex van Galen met voorontwikkeling van Lars Boom. De regie is in handen van Martijn Heijne.

Facebook: www.facebook.com/sneekweekdefilm
Instagram: www.instagram.com/sneekweekdefilm
Twittter: www.twitter.com/sneekweekdefilm

08-07-2015
A-Film Distributie
A-Film

> Sneekweek

Delen |

Filmpagina
poster Sneekweek
Sneekweek

Gerelateerd nieuws:

2015 A-Film Distributie


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen