A-Film
  NL | FR
A-Film

PERSBERICHT: TITELSONG HET LEVEN VOLGENS NINO DOOR DE STAAT EN ROOSBEEF

De titelsong van de familiefilm Het Leven volgens Nino die vandaag te zien is in de bioscopen, is geschreven en uitgevoerd door De Staat-zanger Torre Florim en singer-songwriter Roos Rebergen, bekend van de band Roosbeef.  Dansen met Nino, dat een adaptatie is van hun nummer Dansen met Jou, is speciaal voor de film door het gelegenheidsduo geschreven en uitgevoerd. In de bioscoopfilm Het leven volgens Nino van regisseur Simone van Dusseldorp staat de vriendschap centraal tussen Nino en zijn konijn Bobby. Hoofdrollen worden vertolkt door Rohan Timmermans, Arend Bouwmeester, Koen de Graeve (Loft) en Rifka Lodeizen (Tony 10) met de stemmen van cabaretiers Ronald Goedemondt, Brigitte Kaandorp, Martin van Waardenberg en Marc-Marie Huijbregts.

 

Synopsis
Het leven lacht de 8-jarige Nino toe totdat zijn moeder plots wegvalt. Vanaf dan gaat Nino totaal zijn eigen gang: hij gaat niet meer naar school, eet chips als ontbijt en slaapt in een tentje in de tuin. Dit lijkt even leuk, maar zijn vader doet steeds vreemder en zijn broer is ‘s nachts op pad. Als Nino ontdekt dat hij met dieren kan praten, probeert hij samen met zijn beste vriend, het grappige en slimme konijn Bobby, het gezin weer bijeen te brengen

Productie
Het leven volgens Nino werd geproduceerd door Family Affair Films (Nothing Personal) en Waterland Film (Kauwboy) in coproductie met Savage film (Rundskop). De film werd medegefinancierd door de NTR, Nederlands Film Fonds, CoBO, Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Eurimage en MEDIA. 

15-10-2014
A-Film Distributie
A-Film
Delen |

2014 A-Film Distributie


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen