A-Film
  NL | FR
A-Film

FILM DE SURPRISE VAN OSCARWINNAAR MIKE VAN DIEM INTERNATIONAAL VERKOCHT

FILM DE SURPRISE VAN OSCARWINNAAR MIKE VAN DIEM INTERNATIONAAL VERKOCHT
Steracteurs Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan te zien in 12 landen 

 
De romantische komedie De Surprise is o.a. op de internationale filmmarkt van Cannes verkocht aan 12 landen waaronder Rusland, Portugal, Ierland, Zwitserland, Taiwan, Hong Kong, Japan, Indonesië en Zuid-Amerika. Afgelopen week beleefde De Surprise zijn Nederlandse première, maar al voor de release was de belangstelling groot voor de tweede speelfilm van regisseur Van Diem op de internationale filmmarkt. De Surprise die door filmrecensenten positief is ontvangen, is nu in 82 Nederlandse bioscopen te zien.

Synopsis

   
   Multimiljonair Jacob wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne. Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo gemakkelijk.

Producent

De film De Surprise werd geproduceerd door N279 Entertainment,FATT Productions en Spinnaker Productions in coproductie metPrime TimeFastnet FilmsRiva Filmproduktion en Vara en is ondersteund door het Nederlands FilmfondsEurimages, het CoBO FondsScreen FlandersBelgian Tax Shelter, Irish Film Board, Nordmedia, Filmforderung Hamburg Schleswig-Holstein, MEDIA en Stichting Abraham Tuschinski Fonds. A-Film Beneluxdistribueert de film in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De Amerikaanse salesagent Content verkoopt internationaal de filmrechten.

www.desurprisefilm.nl

26-05-2015
A-Film Distributie
A-Film

> De Surprise

Delen |

Filmpagina
poster Surprise, De
De-Surprise

Gerelateerd nieuws:

2015 A-Film Distributie


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen