A-Film
  NL | FR
A-Film

A-Film gaat in zee met Telescreen

A-Film gaat in zee met Telescreen
Amsterdan, 23 januari 2004

A-Film gaat in zee met Telescreen


Vandaag is de samenwerking tussen A-Film Home Entertainment en Telescreen Distribution and Licensing officieel een feit geworden. Het contract is hedenmiddag in Pand Noord te Amsterdam getekend in het bijzijn van Ruud van Breugel, Theo van der Schaaf en Sjoerd Rademakers namens Telescreen en San Fu Maltha en Jan Maarten Groen namens A-Film.

Het samenwerkingsverband betreft een reeks aan kwaliteitstitels op het gebied van family & kids entertainment, waarbij de nadruk ligt op het pre-school materiaal. De volgende titels zullen binnen dit verband op DVD en VHS gereleased worden: Little People, Moomin, Anton, Paz en de Hans Christian Andersen reeks.

Het samenwerkingsverband is tot stand gekomen naar aanleiding van de groeiende family entertainment markt en de intentie van A-Film om daar een sterke positie in op te bouwen. Voor zowel Telescreen als A-Film is deze overeenkomst uniek te noemen, zowel in omvang als commitment.

Telescreen is een toonaangevende producent van eigen series die via Telescreen Distribution wereldwijd gedistribueerd worden en in samenwerking met Telescreen Licensing commercieel worden geëxploiteerd. Bekende properties zijn bijvoorbeeld: Lizzy McGuire, Alfred Jodokus Kwak en Nijntje. A-Film is de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux en bekend van bijvoorbeeld Costa, Phileine Zegt Sorry en de Lord of the Rings trilogie.
26-01-2004
A-Film Distributie
A-Film
Delen |

2015 A-Film Distributie


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen