A-Film
  NL | FR
promo Land of Plenty
 
poster Land of Plenty
Synopsis Land of Plenty
Na jaren door Europa en Afrika te hebben gereisd, keert Lana terug naar de Verenigde Staten om te studeren. In plaats van te studeren gaat ze echter op zoek naar de broer van haar overleden moeder. Ondertussen werkt ze bij een opvangcentrum voor daklozen in een achterbuurt van Los Angeles. De armoede die ze daar aantreft verrast haar. Ze dacht terug te komen in een ‘rijk’ Amerika, in plaats daarvan wordt geconfronteerd met bedelaars en zwervers. Toch ziet Lana het leven niet zo somber in, ze gelooft in de mensheid en vertrouwt op Gods hulp.

Haar oom Paul bekijkt het leven heel anders. Zijn wereld is gevormd door zijn trauma’s uit de Vietnam-oorlog, en de gebeurtenissen op 9/11. Paul geeft alles dat hij heeft voor de bescherming van zijn vaderland. Hij is in de hoogste staat van paraatheid, klaar om elke vorm van terrorisme te bestrijden.

Door een tragische gebeurtenis in het opvangcentrum komen de bloedverwanten samen. Naarmate ze elkaar beter leren kennen, wordt duidelijk hoe sterk hun levensvisie verschilt.Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie | Instellingen